17 copii, duși de urgență la spital, după ce au băut apă cu antigel: "Se fac niște lucrări la centrala școlii și a ajuns antigel în instalația de apă"

806
17 copii, duși de urgență la spital, după ce au băut apă cu antigel:

Articole recomandate

Mai mulți copii au ajuns de urgență la Spitalul Județean din Brăila după ce au băut apă cu antigel chiar la școala unde învață, scrie presa locală. "S-a intamplat după ora de sport. Se fac niște lucrări la centrala școlii și a ajuns antigel în instalația de apă", a declarat directorul școlii din Victoria.


Medicii de la UPU Brăila se confruntă cu o urgență de grad 0. 17 copii din localitatea Victoria au ajuns de urgență la Spitalul Județean, scrie Obiectivbr.ro.

Potrivit primelor informatii, aceștia se aflau la cursuri, în incinta Școlii Gimnaziale din comună, și au consumat apă care conținea antigel. Apa potabilă ar fi fost infestată cu antigel după ce s-a făcut o probă a centralei termice, notează Infobrăila.ro.

Informația a fost confirmată de directorul școlii. "S-a întâmplat după ora de sport. Se fac niște lucrări la centrala școlii și a ajuns antigel în instalația de apă", a declarat directorul școlii din Victoria.

Copii transportați la spital au vârste cuprinse între 9 si 13 ani.

"Pacienții s-au prezentat la UPU pentru ingestie accidentală cu antigel. Starea lor generală la venire era bună. Cantitățile ingerate au fost variabile", a precizat Alina Neacșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, citată de debrăila.ro.

Poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2883 secunde