109 români aduși din Italia, cazați la Sanatoriul Techirghiol. "Au fost luate măsuri să fiți în deplină siguranță!"

1450
109 români aduși din Italia, cazați la Sanatoriul Techirghiol.

Articole de la același autor

Sanatoriul Techirghiol găzduiește, începând de aseară, peste 100 de români aduși din Italia după ce au rămas fără locuri de muncă. Aceștia sunt plasați în carantină, timp de 14 zile, dar, între timp, li se vor face teste pentru a vedea dacă sunt purtători de coronavirus. Primarul orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu, a liniștit locuitorii anunțându-i că sunt în deplină siguranță.


"În urma decizilor luate de CNSSU si CJSU, seara trecută au ajuns la Sanatoriul Balnear Techirghiol, primele 109 persoane repatriate din Italia care vor fi izolate în condiții de carantină aici pentru următoarele 14 zile. Împreună cu reprezentanții autorităților, am monitorizat atent transferul lor în camerele unde au fost cazați, care s-a făcut în condiții de maximă siguranță.
Zona, atât în interior cât și în exterior, este permanent monitorizată video, paza fiind asigurată de jandarmeria română și o firmă privată de pază. De asemenea, reprezentanții poliției naționale vor verifica cu strictețe respectarea condițiilor de carantină.


Românii repatriați din Italia au fost imediat instruiți de autorități despre modalitățile de servire a mesei și despre modul cum se va face schimbarea lenjeriilor. Personalul sanatoriului nu va fi expus în niciun fel contactului direct cu cei aflați în carantină, existând proceduri stricte în acest sens.


Toate aceste măsuri au fost luate pentru ca dumneavoastră, locuitorii orașului Techirghiol, să fiți în deplină siguranță, măsuri pe care voi urmări să fie respectate cu strictețe. Vă asigur că în toata această perioadă voi monitoriza personal evoluția situației și vă voi informa asupra ei.


Vă mulțumesc încă odată tuturor pentru înțelegere și vă rog în continuare să respectați cu strictețe regulile impuse de autorități, să evitați orice deplasare, pentru că numai așa vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă dificilă", a declarat primarul Iulian Constantin Soceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4008 secunde