Vreți un apartament, o casă ori materiale de construcție? S-a deschis Târgul imobiliar Constanța

1327
Vreți un apartament, o casă ori materiale de construcție? S-a deschis Târgul imobiliar Constanța - vretiunapartament-1636733591.jpg

Articole de la același autor

Complexul comercial VIVO! Constanța găzduiește, în perioada 12 – 14 noiembrie 2021, o nouă ediție a Târgului imobiliar Constanța. Evenimentul expozițional este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Timp de trei zile, vizitatorii vor putea intra în contact cu cei mai buni jucători de pe piața imobiliară. Printre expozanți se numără dezvoltatori și producători de materiale de construcții, în frunte cu grupul de firme Celco SA.

Expozanții se întrec în discount-uri și oferte promoționale. Multiplele oportunități de afaceri oferite de județul Constanța, unul dintre cei mai importanți poli de creștere economică din România, în domeniile de infrastructură, construcția de locuințe, reabilitarea termică a clădirilor, clădiri pentru birouri și destinate activității de turism, spații industriale, case de vacanțe sau oportunități de investiții sunt doar câteva dintre motivele care au determinat Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța să organizeze această manifestare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7717 secunde