Vrei să devii mediator?

204

Articole de la același autor

Fundația Școala Română de Afaceri a Camerelor de Comerț și Industrie - filiala Constanța organizează, în parteneriat cu fundația pentru schimbări democratice București, un curs de formare a mediatorilor, la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricul-tură Constanța. Acesta are loc în perioada 1 iulie - 19 iulie 2013

"Începând cu primul trimestru 2013, intră în vigoare modificările intervenite prin OUG 90/2012 și Legea 115/2012 a Legii 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator. Prin intermediul acestor modificări, medierea devine procedură prealabilă obligatorie în disputele din următoarele domenii: dreptul familiei, răspunderea profesională - malpraxis, protecția consumatorului, litigiile de muncă izvorâte din încheierea, executarea și încetarea contractelor individuale de muncă, dreptul comercial - sume până la 50.000 lei, dreptul penal - infracțiuni pentru care acțiunea penală se pune în mișcare la plângere prealabilă", explică organizatorii.

Fundația pentru Schimbări Democratice București este furnizor autorizat de Consiliul Medierii și CNFPA. Cursul de formare a mediatorilor se finalizează cu acordarea unei diplome recunoscută la nivel național și internațional. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6745 secunde