Viena găzduiește Barge to Business 2012

293
În perioada 14 - 15 martie, la Viena, va avea loc evenimentul Barge to Business 2012. Potrivit organizatorilor, este cel mai important eveniment european dedicat transportului pe căile navigabile interioare, fiind locația perfectă de întâlnire pentru identificarea oportunităților de afaceri și a noutăților din domeniul transportului pe ape interioare.
La reuniune, companiile pot afla cum să soluționeze problemele majore care îngreunează transporturile, să discute despre tehnologiile și inovația din transportul pe ape interioare. Pot vorbi cu experții din industrie și pot auzi, în premieră, poveștile de succes din transportul pe apă în Europa.
Evenimentul constă într-o secțiune de întâlniri prestabilite de afaceri și o conferință. Întâlnirile de afaceri au loc sub egida "Danube Business Dating". Ele reprezintă o oportunitate pentru comunitatea căilor navigabile interioare și pentru furnizorii de servicii logistice să atragă lanțurile de aprovizionare.
Conferința cuprinde prezentări și dezbateri orientate către mediul de afaceri. Sunt prezentate servicii de specialitate din domeniul transportului pe căile navigabile interioare, tehnologii noi, soluții inovative și exemple de bună practică. Lista speakerilor îi include pe: ministrul transporturilor, inovației și tehnologiei din Austria, Doris Bures; comisionarul UE pe politici regionale, Johannes Hahn; Dirk Kästner, MD - Hapag Lloyd Austria; specialistul în distribuție, Christian Boone - Borealis. Pentru programul evenimentului, cei interesați pot accesa www.bargetobusiness.eu/conference.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4069 secunde