Turbogeneratorul U1 CNE Cernavoda a fost reconectat la Sistemul Energetic Național

108
1
Turbogeneratorul U1 CNE Cernavoda a fost reconectat la Sistemul Energetic Național - turbogeneratorul-1419841398.jpg

Articole de la același autor

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a dat publicității un comunicat prin care informează că în seara zilei de 28 decembrie 2014, turbogeneratorul Unității 1 CNE Cernavoda a fost deconectat de la Sistemul Energetic Național, cu menținerea reactorului în stare de funcționare, pentru efectuarea unor lucrări de remediere punctuale la partea clasică a unității.

După finalizarea lucrărilor de remediere, Unitatea 1 a fost reconectată la Sistemul Energetic Național, la ora 6,15, în data de 29.12.2014.

Activitățile de remediere și cele de reconectare s-au desfășurat cu respectarea procedurilor centralei, precum și a normelor de protecție și securitate nucleară, fără niciun impact advers asupra populației, personalului, instalațiilor și mediului înconjurător. 

Comentează știrea

Stanciu Adrian
29 decembrie 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. e-mail: [email protected] YM: stanciuadrian33

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7416 secunde