Tranzacție importantă pe piața imobiliară, autorizată de Consiliul Concurenței

172

Articole recomandate

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Eurobank Ergasias SA din Grecia preia Grivalia Properties REIC, companie tot din Grecia, conform unui comunicat al autorității de concurență remis, vineri, Agerpres. 


Eurobank Ergasias, societatea-mamă a grupului Eurobank, oferă o gamă largă de servicii financiar-bancare. Grupul Eurobank este o organizație financiară, cu operațiuni de servicii bancare de retail și pentru afaceri, servicii bancare de investiții, gestiune de capital și numerar, servicii aferente pieței de capital, leasing financiar, factoring și servicii forfetare, servicii de tranzacționare, servicii imobiliare. 


Grupul Eurobank este prezent și în Cipru, Luxemburg, Serbia, Bulgaria și Marea Britanie, având 653 locații dedicate serviciilor pentru clienți în Grecia și peste granițe și peste 13.100 angajați. 


Grivalia Properties REIC este o companie de investiții imobiliare, preponderent activă în Grecia, România și Serbia. Activitățile companiei sunt axate pe segmentele de birouri, retail, logistică și industriale în domeniul imobiliar și în zone cu potențial comercial dezvoltat. Grivalia deține trei filiale în România (Eliade Tower SA, Retail Development SA, Seferco Development SA), active în domeniul afacerilor imobiliare. 


"Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția constatând că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal", se precizează în comunicat. 


Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0442 secunde