Tichetele Rabla vor fi electronice, fără distribuire pe județe

133
Tichetele Rabla vor fi electronice, fără distribuire pe județe - tichetelerabla-1395423376.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, distribuția tichetelor din cadrul Progra-mului Rabla nu se va mai face pe județe, în funcție de vechimea parcului auto din fiecare unitate teritorială, așa cum s-a întâmplat anul trecut, ci în funcție de cerere, a anunțat ministrul mediului Attila Korodi.
"Vor exista numai tichete electronice, care vor fi trase de comercianți dintr-o bază națională, fără o distribuire pe județe", a declarat ministrul.


În 2013, tichetele Rabla au fost distribuite colectorilor în funcție de numărul autovehiculelor uzate din fiecare județ, însă pentru anul acesta s-a decis ca tichetele să fie la dispoziția oricărui dealer, în funcție de cerere. De asemenea, voucherele nu vor mai fi distribuite în etape, ci vor fi toate disponibile de la lansarea programului. 


În plus, cei care doresc să se înscrie anul acesta în Programul Rabla o vor putea face la orice dealer dintre cei care vor fi validați și își vor putea casa vechea mașină la orice colector autorizat, numai pentru radierea mașinii trebuind să meargă la Poliție în județul unde vehiculul este înmatriculat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Economie : 2014, ultimul an pentru "Rabla"?
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Rablele din parcul auto al Poliției Constanța
Pagina a fost generata in 0.5588 secunde