Testează cele mai noi modele Renault, în week-end, la Maritimo

230
1
Testează cele mai noi modele Renault, în week-end,  la Maritimo - testeaza-1465403475.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul următor, în perioada 10-12 iunie, constănțenii sunt așteptați la Maritimo Mall, acolo unde Renault a pregătit o zonă special dedicată celor mai importante modele, în frunte cu modelul Megane. Cei care vor vizita zona Renault pot cere informații și detalii despre întreaga gamă, însă pot testa și modelele: Megane, Talisman, Kadjar, Clio și Captur.

Au trecut 20 de ani de la apariția primei generații Megane, vândute în întreaga lume în peste șase milioane de exemplare. Unul dintre cele mai importante modele ale mărcii Renault se află la cea de-a patra generație. Megane vine cu o serie de dotări excepționale și tehnologie specifică segmentelor superioare. Prețul de pornire a noului Megane este de 14.800 de euro.

Noul Talisman vine cu cea mai avansată tehnologie Renault, fiind singurul model din clasa sa ce combină sistemul 4Control cu amortizoarele reglabile electronic. Renault Talisman va fi disponibil cu trei niveluri de echipare: Life, Zen și Intens. Prețul de pornire este de 21.800 euro (cu TVA).

Kadjar, crossover-ul inconfundabil se impune printr-un design care emană autoritate și distincție. Motorizările modelului se bazează pe o serie de tehnologii care le permit să atingă un nivel confortabil de eficiență și economie de carburant. Stop&Start, tehnologii de downsizing și de reducere a frecărilor, sisteme de injecție de nouă generație, funcție de recuperare a energiei la frânare, sunt câteva dintre atuurile modelului Kadjar, pe care le veți descoperi dacă veți vizita zona rezervată Renault.

Comentează știrea

xUxcsuWfaXqqD
28 noiembrie 2016
ZCOEZhMu

8xoCVA dymjjqzqxzet, [url=http://sqdhuqrotrnd.com/]sqdhuqrotrnd[/url], [link=http://gbjydxhhdsei.com/]gbjydxhhdsei[/link], http://gbomldutjwzx.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4066 secunde