Sute de povești emoționante înscrise în competiția Renault

285
Sute de povești emoționante înscrise în competiția Renault - renaultmeganeolympicbleu1-1342795226.jpg
Prima etapă a competiției online "Renault caută și premiază 100 de ambasadori ai valorilor olimpice!" și-a desemnat cei trei câștigători, care vor avea șansa să trăiască la fața locului experiența Jocurilor Olimpice. Fiecare dintre ei a primit ca premiu câte o excursie de două persoane la Londra și bilete pentru finalele probelor de gimnastică și înot din cadrul olimpiadei. Participanții pot verifica dacă numele lor se află pe lista câștigătorilor primei etape a concursului pe platforma dedicată acestei campanii: www. megane-olympic.ro. Cei care nu s-au numărat printre câștigători, dar au înscris povestea lor de succes pe platformă, intră în cursa pentru inclu-derea în Clubul Olimpicilor Români, care continuă până pe 12 august.

Reprezentanții Renault spun că până acum, sute de români și-au scris povestea pe platforma Megane Olympic, în încercarea de a demonstra că merită titlul de ambasador al valorilor olimpice. Exemple admirabile de profesionalism, momente din viață în care dorința de a învinge a fost mult mai mare decât dificultatea piedicilor întâlnite, situații limită în care curajul și tăria de caracter și-au spus cuvântul, toate acestea se reflectă în poveștile pe care românii le-au înscris pe platforma concursului.

Pentru a fi nominalizați printre cei 100 de ambasadori și a intra în Clubul Olimpicilor Români, vizitatorii platformei online trebuie să înscrie până pe 12 august un scurt text prin care încearcă să demonstreze că au atitudine de învingător și aplică valorile olimpice în viața de zi cu zi. Aceștia vor avea ocazia să-i cunoască personal pe sportivii care reprezintă România la Londra și, de aseme-nea, sunt înscriși automat în trage-rea la sorți pentru un city break la Londra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Stire din Economie : Trenurile au întârzieri
Pagina a fost generata in 2.1782 secunde