Susținerea economiei și a sistemului de sănătate - obiectivele prioritare ale României

144
Susținerea economiei și a sistemului de sănătate - obiectivele prioritare ale României - sustinereaeconomieisiasistemului-1610653757.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, a început seria dialogurilor cu oficialii europeni, în vederea întăririi relațiilor României cu Comisia Europeană. În cadrul discuțiilor purtate cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, au fost abordate următoarele teme: planurile de reforme care să sprijine redresarea economică, perspectivele economice ale anului 2021, nevoile de finanțare a României și Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Trebuie să reducem deficitul în așa fel încât să nu punem în pericol perspectivele redresării economice, prin urmare vom continua sprijinirea economiei și a sistemului de sănătate, care rămân prioritare în aceste circumstanțe dificile”, a transmis ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare. El a exprimat angajamentul puternic al Guvernului României pentru implementarea tuturor planurilor de sprijinire a economiei și de reformă a sistemelor care necesită atenție.

Țara noastră va fi un beneficiar net al fondurilor structurale. Oficialul european a exprimat disponibilitatea Comisiei Europene pentru asistență, dacă România consideră necesar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9762 secunde