Sucursala CERONAV Galați a inaugurat noile investiții pentru pregătirea navigatorilor fluviali

306
Sucursala CERONAV Galați a inaugurat noile investiții pentru pregătirea navigatorilor fluviali - sucu-1564086033.jpg

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a inaugurat obiectivele de investiții realizate la sucursala din Galați, necesare activității de instruire a personalului navigant fluvial. 


"Investiția în valoare de 20 milioane de lei reprezintă cel mai modern Centru de pregătire profesională pentru personalul din sectorul de transport pe ape interioare. Centrul deține facilități de instruire atât pentru pregătirea teoretică, cât și pentru cea practică și echipamente moderne și inovative, care vor contribui la creșterea calității activității de instruire bazată pe competențe, conform reglementărilor Europene", se arată în comunicatul dat publicității cu acest prilej. 


Prezent la eveniment, Ionel Minea, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a declarat: "România are aproximativ 10.000 de navigatori pe ape interioare. În acest sens, Ministerul Transporturilor susține demersul constant al CERONAV de a oferi personalului navigant fluvial formare profesională la standarde înalte". 


"Obiectivul de la Galați este esențial în strategia de dezvoltare a infrastructurii CERONAV privind activitatea de instruire din sectorul navigației pe ape interioare, având impact asupra creșterii mobilității personalului navigant român", a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, director general al CERONAV și ambasador maritim IMO. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5415 secunde