Știri din industriile mării

290
Știri din industriile mării - stiridinindustriilemarii3052020-1588504624.jpg

Articole de la același autor

La data de 3 mai 2020, în șantierele navale românești de la Marea Neagră se află, la reparați, o flotilă de 13 nave străine. Din total, patru nave sunt reparate la Șantierul Naval Constanța, patru nave la Mangalia și cinci nave la Midia.

x x x

Ieri, în portul Constanța se aflau sub operațiuni de încărcare - descărcare un număr de 21 nave, iar la Mangalia, o singură navă. Din totalul de 22 de nave: 8 nave operează cereale, o navă - hidrocarburi, o navă – produse chimice, o navă - containere, 2 nave – produse metalice, 3 nave – fier vechi, o navă – materii prime siderurgice, o navă – ciment și o navă – cărbune. Navele aflate sub operare sunt, în general, de capacitate mică și medie. Cea mai mare este nava "The Living" (225 metri lungime), care descarcă 63.000 tone de porumb, în terminalul North Star Shipping. În rada portului Constanța așteaptă 5 nave să intre la operare.

x x x

Un număr de 52 de nave cu mărfuri și-au anunțat sosirea în portul Constanța, în următoarele două săptămâni, iar în zona Midia vor veni 3 nave. Din totalul de 55 de nave, 24 de nave sunt cu mărfuri containerizate, 3 nave vor descărca hidrocarburi, 5 nave – echipamente, 2 nave – materii prime siderurgice, 5 nave vor încărca cereale, 2 nave – produse chimice, o navă va încărca fier vechi, 4 nave – autovehicule, o navă – șrot, o navă – minerale brute și 5 nave – animale vii. Printre cele mai mari nave așteptate se numără portcontainerele "Maersk Kampala", "Maersk Kyrenia", "CMA CGM Volga" și "CMA CGM Ural", fiecare având 300 metri lungime. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2521 secunde