Știri de pe piața energiei electrice

383
Știri de pe piața energiei electrice - stiridepepiataenergiei-1537271302.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Națională de Reglementare în Energie va încuraja, prin campaniile pe care le va duce, schimbarea furnizorilor de energie de către clienți, a declarat directorul Claudiu Dumbrăveanu, la o conferință în cadrul Târgului Național de Energie.


Autoritatea Națională de Reglementare în Energie a finalizat noul model de comparator de prețuri. Acesta se găsește pe site-ul ANRE și este în perioada de testare. Comparatorul acoperă mai multe segmente ale activității furnizorilor și alte servicii oferite, discounturi oferire, perioada de contractare, tipul de factură pe care îl oferă, tipul de preț pe care îl oferă, fix sau variabil, și așa mai departe. După ce comparatorul va fi perfecționat, va fi finalizat ordinul privind obligativitatea completării acestuia. 


AFEER organizează, în perioada 18-20 septembrie, cea de-a doua ediție a Târgului Național de Energie, un demers al furnizorilor pentru o corectă informare a consumatorilor, sub deviza "Fii informat! Alege ce ți se potrivește!". Târgul se desfășoară la Palatul Parlamentului, în cadrul International Electric&Automation Show. La ediția din acest an participă următorii furnizori, membri AFEER: CEZ Vânzare, E.ON Energie România, Electrica Furnizare, Electromagnetica, MET România Energy și Tinmar Energy. 


Potrivit unui studiu de piață, mai mult de jumătate dintre români au în plan să-și schimbe furnizorul de energie în următoarele șase luni. Doar 25% dintre cei care au contracte de furnizare de energie electrică se consideră suficient de bine informați în această privință.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Septembrie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Luni, 30 Iulie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Luni, 15 Mai 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Miercuri, 15 Martie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.5096 secunde