Statul vinde unghii false, elastic de păr, mașini, cereale și apartamente

291
1
Statul vinde unghii false, elastic de păr, mașini, cereale și apartamente - statulvindeunghiifalse-1433956389.jpg

Articole de la același autor

Ce bunuri confiscate mai scoate la vânzare statul? În magaziile compartimentului de valorificare din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța se află mii de bucăți de bureți de plasă, unghii false, șosete bărbătești, apă de toaletă, jucării din plastic (avioane, mașinuțe, vaporașe), elastic pentru păr, eșarfe din materiale sintetice, coșuri de nuiele, bidoane cu soluție pentru făcut baloane. Mărfurile au fost confiscate de Vamă. Urmează a fi încredințate magazinelor "de confiscate", în regim de consignație, pentru a fi vândute. Valoarea acestor ciurucuri de import este estimată la 70.000 - 80.000 de lei. Așteaptă să intre în proprietatea statului, spre a fi valorificate, importante cantități de produse alcoolice și cereale, con-fiscare de Antifrauda Fiscală. Statutul acestora va fi decis de Justiție, procesele verbale de confiscare fiind atacate în instanțele de judecată. 


Mai urmează să fie predate compartimentului de valorificare un autoturism confiscat de Poliția de Frontieră, două autoturisme și o motocicletă confiscate de Inspectoratul Județean de Poliție, două apartamente și un teren, din Nă-vodari, provenite din activități de proxenetism, confiscate de DIICOT.


Veniturile obținute de la începutul anului și până în prezent, de către compar-timentul de valorificare din cadrul AJFP Constanța, se ridică la 700.000 de lei, cu 250.000 de lei mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Creșterea veniturilor se datorează confiscărilor Antifraudei Fiscale, mult mai consistente decât ale altor instituții. 


Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1752 secunde