Statul face jocul profitorilor care scumpesc materiale de protecție sanitară

417
Statul face jocul profitorilor care scumpesc materiale de protecție sanitară - statulfacejoculprofitorilorcares-1583964129.jpg

Articole de la același autor

Distribuitorii de materiale de protecție sanitară au dat lovitura. Profitând de criza coronavirusului au ridicat prețurile de până la 30 de ori, obținând câștiguri nesperat de mari. Pe online s-au înmulțit ofertele de vânzare. Spre exemplu, un distribuitor vinde setul de 50 de măști medicale cu trei pliuri și elastic la prețul de 199 de lei. Pentru a face oferta atractivă, afaceristul a recurs la următoarele trucuri: pe de o parte, susține că a redus prețul cu 25%, de la 269 de lei (fără a prezenta nicio dovadă în acest sens), iar pe de altă parte, afirmă că stocul rămas este foarte mic și, deci, cumpărătorii trebuie să se grăbească. Este limpede că avem de a face cu o reclamă mincinoasă.


Instituțiile statului ar trebui să intervină și să îi sancționeze drastic pe cei ce profită de nenorocirea abătută pe capul oamenilor. În această perioadă, au fost adoptate măsuri severe de limitare a contactelor dintre oameni, ce merg până la îngrădirea liberei circulații. Fiind vorba de viața oamenilor și de securitatea națională, de ce nu se iau și măsuri de limitare a prețurilor materialelor de protecție sanitară?


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Martie 2020
Stire din Economie : Ce rezervă de aur are România?
Marţi, 14 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Cum stăm cu inflația?
Duminică, 05 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Iată ce rezervă de aur are România!
Pagina a fost generata in 0.4571 secunde