SNC, în elita shipping-ului mondial: "Posidonia 2016", la Atena

732
1
În aceste zile, în Grecia, la Atena, are loc expoziția internațională maritimă "Posidonia 2016" un eveniment de mare tradiție ce reunește cei mai importanți actori din industria de shipping internațională: armatori, șantiere navale, bănci finanțatoare, societăți

de clasificare, furnizori de echipamente și servicii etc. Practic, toți oamenii importanți de shipping din lume sunt prezenți săptămâna aceasta la Atena. De la eveniment nu lipsesc nici reprezentanții Șantierului Naval Constanța.

"SNC a fost prezent la peste 10 ediții ale acestui eveniment. De altfel, a devenit o constantă participarea noastră în ultimii 20 de ani la expoziția Posidonia", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul general al Șantierului Naval Constanța, Radu Rusen. Acesta a subliniat faptul că, pentru compania pe care o conduce, prezența la expoziția Posidonia aduce foarte multe beneficii. "Atât pentru noi, cât și pentru celelalte structuri de shipping, nu numai din Europa, ci și de pe întreg mapamondul, participarea la asemenea evenimente este un excelent prilej de a lua contact cu armatorii greci care controlează cele mai multe nave din lume. La Posidonia avem ocazia de a ne reîntâlni cu diverși clienți din activități de reparații. Totodată, ne promovăm proiectele de construcție de nave noi

și suntem în contact cu furnizori de echi-pamente și servicii pentru navele pe care le construim. Menținem relațiile de parteneriat deja existente, însă avem ocazia de a perfecta noi contacte", a declarat Radu Rusen, cel care conduce echipa SNC și la marele eveniment de la Atena.

Trebuie precizat că la ediția 2016 a Posidonia este prezentă și o delegație din partea Histria Shipmanagement, companie ai cărei reprezentanți s-au întâlnit cu mai vechi sau mai noi colaboratori - bănci finanțatoare, societăți de clasificare, navlositori etc.

"Sentimentul general al evenimentului a fost că în ciuda faptului că shippingul mondial se confruntă cu dificultăți la nivel de transport, actorii principali ai acestui fenomen privesc cu optimism perioada următoare, existând semne de revitalizare a acestei industrii. Este de consemnat o tendință de creștere a activității de shipping", a explicat directorul general al SNC, Radu Rusen.

v v v

Mai mult de 1.800 de expozanți reprezentând 89 de națiuni sunt prezenți la Posidonia 2016. În ceea ce privește numărul vizitatorilor, acesta este cu adevărat impresionant, peste 20.000 de persoane trecând pragul expoziției ateniene. Și un ultim amănunt referitor la forța shippingului grec: flota elenă însumează 4.090 nave, ceea ce reprezintă 17 la sută din capacitatea mondială de transport și aproximativ 50 la sută din cea continentală! 

Comentează știrea

theo
10 iunie 2016
SNC si strachina cu fasole

Huideoooo!, Asta era titlul mai potrivit. Da, se duc baietii din SNC la targ sa mai traga si ei un coniac, un pahar dr vin, sa se bage in seama. Ca de ! Is manageri. Da ce fel de elita sa fie SNC-ul? Elita mortii, poate! Jalea te rapune, nu alta. Cativa directorasi dolofanei, ceva rude, de-a lu sefu, un pluton de pensionabili si cam atata. In rest? O strachina de fasole si dispute la birturile ieftine pe amintirile tineretii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4224 secunde