Skoda își redefinește gama de compacte lansând noua Scala

384
Skoda își redefinește gama de compacte lansând noua Scala - skodascala-1545067197.jpg
Cu un stil nou, tehnologie nouă și un nou nume, Skoda Scala redefinește complet segmentul automobilelor compacte al mărcii cehești. Scala, numele pe măsură, provine din latină, însemnând "scară". Hatchback-ul îmbină designul emoțional, cu un nivel ridicat de funcționalitate, dar și cu conectivitate de ultimă oră și transferă, pentru prima dată, limbajul senzațional de design al studiului Vision RS în producția de serie. Sunt disponibile patru motoare cu puteri între 66 kW (90 CP) și 110 kW (150 CP). De asemenea, Scala oferă un nivel ridicat de siguranță activă și pasivă, faruri și blocuri optice spate full-LED, plus spațiu generos pentru pasageri și bagaje, plus numeroase dotări Simply Clever. Modelul va intra pe piață în prima jumătate a anului 2019.

Principalele caracteristici

ale noului model Skoda Scala,

dintr-o privire

Skoda Scala este prima Skoda care implementează următoarea etapă a dezvoltării limbajului de design al mărcii, iar modul în care acest model preia noul limbaj este încărcat de emoție și autentic. Noul interior a fost conceput pornind de la studiul VISION RS și combină ergonomia și designul emoțional, cu spațiul generos specific tuturor modelelor ©KODA, la care se adaugă și cel mai mare portbagaj din segment. Aceasta mai oferă o gamă largă de noi opțiuni: trei motoare TSI de 1,0 sau 1,5 litri și un motor TDI de 1,6 litri generează între 70 și 110 kW (95 - 150 CP), numeroase sisteme de asistență, noi tehnologii de siguranță, infotainment, jante de aliaj cu optimizări aerodinamice, spațiu generos grație ampatamentului mare, suspensie sport opțională cu două variante de reglaje, tehnologie LED inovatoare și multe ale opțiuni de ultimă generație.

Fiecare automobil Skoda oferă o gamă variată de dotări și funcții Simply Clever. Marca din Republica Cehă este renumită pentru detaliile sale ingenioase, care simplifică viața de zi cu zi a clienților săi. Iar Skoda Scala nu se lasă, desigur, mai prejos, oferind numeroase dotări Simply Clever, peste 30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5827 secunde