Sistem modernizat de iluminat, la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

293
Sistem modernizat de iluminat,  la Aeroportul Internațional  Mihail Kogălniceanu - sistem-1545320598.jpg

Articole recomandate

Zilele trecute, la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, s-a făcut recepția lucrărilor ce au avut ca obiect modernizarea și reabilitarea sistemului de iluminat platforme, prima etapă din proiectul de "Modernizare și reabilitare a sistemului electroenergetic".

În cadrul infrastructurii aeroportului, există o serie de instalații interconectate de care depind siguranța zborurilor și asigurarea condițiilor de operare la standarde internaționale.

În vederea îmbunătățirii serviciilor oferite pasagerilor și companiilor aeriene, proiectul privind Modernizarea și reabilitarea sistemului electroenergetic cuprinde două etape: modernizare și reabilitare sistem de iluminat platforme; modernizare și reabilitare posturi trafo, uzină electrică, aerogară sosiri și instalații aferente.

Conform informațiilor furnizate de Bogdan Ionuț Artagea, director general al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, valoarea lucrărilor etapei întâi este de 4.996.663,82 lei (fără TVA).

La finalizarea primei etape, instalațiile de iluminat astfel realizate au fost testate și puse în funcțiune, cu operare manuală locală și centralizată. În urma montării noilor piloni, s-a îmbunătățit considerabil nivelul de iluminare a celor 18 locuri de parcare a aeronavelor și a parcării auto din zona publică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3302 secunde