Se primesc cererile de finanțare pentru servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor

130
Se primesc cererile de finanțare pentru servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor - seprimesccereriledefinantarepent-1583240716.jpg

Articole de la același autor

Începând din data de 2 martie 2020, a început depunerea cererile de sprijin pentru accesarea schemei de ajutor de stat "Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor", sesiunea 2020, aferente submăsurii "Plăți pentru angajamente de silvomediu".

Cererile se depun la ventrele județene și locale APIA până la data de 15 mai 2020 inclusiv.

Alocarea financiară este de 51.531.090 euro. Pentru acordarea sprijinului financiar solicitantul va depune o cerere de sprijin - conform Anexei 1 din Ghidul solicitantului. Cererea se depune online pe site-ul www.apia.org.ro, în aplicația electronică M15, se tipărește, se semnează și se depune împreună cu documentele aferente. În cazuri excepționale, cererea de sprijin se poate depune doar pe suport de hârtie împreună cu documentele aferente.

Sprijinul financiar prin schema de ajutor de stat se acordă anual, ca sumă fixă pe unitatea de suprafață (hectar), proprietarilor (inclusiv unităților administrativ teritoriale) de păduri din fondul forestier național, în baza unui angajament încheiat pentru o perioadă de 5 ani și vizează compensarea pierderilor de venit și a costurilor suplimentare suportate de beneficiar ca urmare a implementării unuia sau a celor două pachete ale schemei de ajutor de stat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Campania de informare a fermierilor
Pagina a fost generata in 0.4162 secunde