Schimbare pe piața echipamentelor IT&C, electronicelor și electrocasnicelor

297
Schimbare pe piața echipamentelor IT&C, electronicelor și electrocasnicelor - schimbarepepiata-1633867528.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care se intenționează schimbarea acționariatului companiei Complet Electro Serv SA din Voluntari, județul Ilfov (CES).

Tranzacția constă în mai multe operațiuni realizate simultan: fuziunea prin absorbție a două firme asupra cărora CES deține controlul (Promate Europe SRL din Voluntari, jud. Ilfov și, respectiv, Despec Romania SRL din București) și trecerea de la controlul unic deținut de persoana fizică Dan-Constantin Ostahie, la control în comun deținut de către Dan-Constantin Ostahie și Romtronic Computers SRL din București.

CES este unul dintre producătorii și distribuitorii de echipamente IT&C, electronice și electrocasnice din țară, având în portofoliu atât branduri proprii (Myria si Vortex), cât și branduri ale unor producători recunoscuți pe plan internațional: Promate (accesorii IT&C),

Microsoft (software si accesorii IT), Addlink și Tenda în zona de rețelistică și routere wireless. Romtronic este un ofertant de top în domeniul distribuției de medii magnetice.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.403 secunde