Șase personalități românești conduc mașini de la Țiriac Auto

579
Șase personalități românești conduc mașini de la Țiriac Auto - sasepersonalitaticonductiriac-1396371262.jpg

Articole de la același autor

Țiriac Auto, reprezentant pe piața românească a unora dintre cele mai renumite mărci auto, Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz și Mitsubishi, a încheiat parteneriate, în ultimul an, cu șase dintre cele mai reprezentative nume din sport, muzică și mass-media: Lucian Mîndruță, Loredana Groza, Ionel Dănciulescu, Andra și Cătălin Măruță și Laurențiu Reghecampf. 
În prezent, compania este în discuții cu alte nume importante din sfera publică din România, care vor primi în cursul acestui an mașini din portofoliul Țiriac Auto. 
"Semnarea unor parteneriate cu personalități apreciate de către clienții noștri reprezintă o recunoaștere a valorilor comune. Toate aceste nume reprezentative vor transmite cu succes mesajul Țiriac Auto, companie ce susține excelența, prin dedicare și profesionalism", a declarat Daniel Antor, director general Țiriac Auto. 
În afara parteneriatelor de imagine derulate și a activităților constante de comunicare, prin care clienții beneficiază de informații noi legate de produsele companiei, Țiriac Auto este alături de aceștia și prin participarea la evenimente locale importante. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde