Săptămâna Europeană a Shipping-ului

224
Săptămâna Europeană  a Shipping-ului - saptamanashipping-1485530235.jpg

Articole de la același autor

La începutul lunii martie 2017, factori executivi și de decizie politică din transport maritim se vor întâlni la Bruxelles, la cea de-a doua ediție a Săptămânii Europene a Shipping-ului. 


Evenimentul central al săptămânii va fi conferința de miercuri, 1 martie, de la Hotelul Steigenberger Wiltcher. Subiectele abordate în cadrul ei vor constituie teme de gândire privind tendințele globale care afectează transportul maritim și eforturile Uniunii Europene de a-și revizui politica privind transport maritim. 


Printre vorbitori vor fi: Joe Mizzi - ministrul transporturilor și infrastructurii din Malta, Violeta Bulc - comisarul european pentru transporturi, Märtha Rehnberg - associate partner la Dare Disrupt, Alexander Stubb - membru al Parlamentului finlandez, Jos Delbeke - director general la DG Climate Action și Henrik Hololei - director general în cadrul DG Move. Sesiunea de paneluri și de întâlniri unu-la-unu cu personalități de frunte din industria navală va asigura discuții aprinse, sub îndrumarea profesională a lui Julian Bray, redactor-șef la Tradewinds.


Conferința va fi urmată de o cină de gală, în deschiderea căreia va vorbi Anthony Gardner Luzzatto, fostul ambasador al SUA la Uniunea Europeană, care și-a dedicat mai mult de 20 de ani din carieră afacerilor SUA-UE. Tema cuvântului său este: "Relațiile UE-SUA: Privind înapoi, privind înainte".


Joi, 2 martie, va avea loc o vizită în portul Antwerp, pentru a urmări desfășurarea pe viu a unor activități legate de transportul maritim. Pe parcursul săptămânii, vor avea loc numeroase alte evenimente. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.6755 secunde