Salonul Nautic și Auto - TOMIS YACHT se deschide pe 15 iunie

444
Salonul Nautic și Auto - TOMIS YACHT se deschide pe 15 iunie - salonulnautic-1497285043.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15 - 18 iunie 2017, portul turistic Tomis găzduiește cea de-a XX-a ediție a Salonului Nautic și Auto - TOMIS YACHT, târg specializat de ambarcațiuni sportive și de agrement, echipamente și accesorii, autoturisme. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Indus-trie, Navigație și Agricultură Constanța. 


Vizitatorii vor putea vedea și achiziționa ambarcațiuni, de diferite tipuri și mărimi, produse în țară și din import, caiace și canoe, bărci gonflabile, platforme gonflabile, pontoane plutitoare și parcuri acvatice gonflabile, motoare inboard și outboard, wakeboards, schiuri nautice, veste de salvare, căști și mănuși de protecție, remorci pentru tractat bărci, accesorii și bijuterii cu tematică nautică, echipamente electronice de comunicație și navigație, piese de schimb și accesorii pentru ambarcațiuni, autoturisme. Cei ce doresc să cumpere vor bene-ficia de ofertele unice, valabile doar pe durata expoziției.


Ediția din acest an a târgului reunește un număr de 20 de firme, care expun pe o suprafață de peste 1.000 mp. Timp de patru zile, de joi până duminică, Salonul Nautic și Auto TOMIS YACHT, va putea fi vizitat în parcarea din portul Tomis Constanța, în intervalul orar 11.00 - 20.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Iunie 2017
Stire din Economie : Totul despre cryptomonede
Pagina a fost generata in 1.5755 secunde