S-a deschis magazinul pasionaților de sport

904
2
Cel mai mare retailer european de articole sportive, Decathlon, a deschis, vineri, pentru publicul larg, primul magazin din Constanța. 
Cu o suprafață de 2.600 de metri pătrați și produse din peste 70 de sporturi (golf, fotbal, canoe, alergare, snowboarding, montain bike, baschet, echitație, pescuit și multe altele), Decathlon reprezintă o premieră pentru piața din această regiune. Pe lângă oferta vastă de produse - aproximativ 5.000 de articole - Decathlon este și unicul magazin de articole sportive care oferă și alte servicii tuturor iubitorilor de sport, a precizat directorul magazinului de la Constanța, Petru Nemțoi, și anume reparație și întreținere pentru biciclete, imprimare și personalizare articole textile, reparație de schiuri și racordare rachete de tenis. 
Pe lângă produse ale multor mărci internaționale cunoscute, Decathlon se laudă și cu multe articole marcă proprie. Din 1996 își creează propriile mărci, în prezent în număr de 16. "Printr-un excelent raport între calitate și valoare, produsele aparținând mărcilor proprii Decathlon contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor", spun reprezentanții magazinului. 
Prețurile sunt oarecum pe buzunarul tuturor. De exemplu, pasionații de sport sau pur și simplu de mișcare sau drumeții trebuie să dea 8,5 lei / kg pentru o momeală de pescuit, sau 22,90 lei pentru o minge de fotbal, 99,9 lei pentru o trotinetă, 119 lei pentru un cort "2 secunde", ori 399 lei pentru o bicicletă de copii. 
Inaugurarea oficială a magazinului din centrul comercial Tom (Bd. Tomis nr. 391 A) a avut loc joi seară. Atunci au fost premiați și câțiva mari sportivi ai Constanței: Răzvan Florea, Cristina Bujin, Brîndușa Popescu, Ionuț Gheorghe, Mihai Georgescu și Ion Gembășanu. Evenimentul a reunit și oficialități, dar și simpli iubitori ai sportului.


Reprezentanții Decathlon au ținut să sublinieze, la inaugurarea magazinului, că au fost angajate persoane pasionate de sport, așadar oricine poate cere și un sfat avizat atunci când este la cumpărături. 


Comentează știrea

intrigat
26 noiembrie 2012
Cine este Brîndușa Popescu?

Cine este Brîndușa Popescu? Ce mare sportiv al Constantei este? Ce sport a facut/face si a reprezentat Constanta precum Razvan Florea?

Un fost parinte
2 decembrie 2012
penibil

Este incerdibil!!!!!!!!! Josnic!!!!!! Cum puteti compara sportivi care au muncit cu adevarat cu o balerina precum ... nu are rost sa o mentionez! UITATI-VA CE A FACUT, CATI BANI FURA DE LA COPIII DE LA CLUBUL DE KARATE SI APOI PREMIATII!!!!! VAI DE VOI SUNTETI, CEI CARE PREMIATI ASTFEL DE .... N-AM CUVINTE

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 16 Noiembrie 2012
Stire din Economie : Cursul leu - euro de astăzi
Vineri, 16 Noiembrie 2012
Stire din Economie : Dolarul sare de la 3,6 lei
Pagina a fost generata in 1.3321 secunde