Români, participanți la dezbaterea privind viitorul Europei!

116
Români, participanți la dezbaterea privind viitorul Europei! - romaniparticipatiladezbatereapri-1618149449.jpg

Articole de la același autor

Comitetul executiv al Conferinței privind viitorul Europei a aprobat platforma digitală multilingvă care le va permite cetățenilor din întreaga UE să contribuie la lucrările reuniunii. De asemenea, comitetul a convenit asupra metodelor sale de lucru și a avansat pregătirile pentru evenimentul inaugural cu ocazia Zilei Europei (9 mai).

Începând cu data de 19 aprilie, grație acestei noi platforme digitale multilingve, cetățenii din întreaga Europă vor avea posibilitatea de a-și exprima opiniile cu privire la orice subiect pe care îl consideră important pentru viitorul UE. Acest lucru le va permite - pentru prima dată la nivel european - să își prezinte ideile, să comenteze ideile altor persoane, să creeze și să participe la evenimente. Platforma va fi reperul central al conferinței, un loc în care toate contribuțiile vor fi reunite și partajate, inclusiv evenimentele, grupurile de dezbatere și sesiunile plenare ale conferinței.

Un mecanism de feedback specializat va agrega și analiza aspectele-cheie aduse în discuție, astfel încât acestea să poată fi luate în considerare în cadrul grupurilor de dezbatere și al sesiunilor plenare ale conferinței. Platforma va oferi, de asemenea, informații privind structura și activitățile conferinței, precum și resurse pentru organizatorii de evenimente, inclusiv un catalog al principalelor evenimente prin care vor putea fi promovate inițiativele la nivel local, regional, național și european. Cetățenii vor putea, de asemenea, găsi cu ușurință evenimente la care doresc să participe cu ajutorul unei hărți interactive.

Hashtagul oficial al conferinței - #ViitorulItiApartine - este o invitație adresată cetățenilor europeni de a contribui și de a defini viitorul UE: „Viitorul este în mâinile tale”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Martie 2021
Stire din Economie : Expansiunea automobilului electric
Luni, 15 Martie 2021
Stire din Economie : UE va introduce taxa de carbon
Pagina a fost generata in 0.5497 secunde