Reprezentanți din industria Horeca, protest împotriva condițiilor impuse de autorități

431

Articole de la același autor

Organizația Patronală Mamaia - Constanţa protestează la această oră în faţa hotelului Tomis din staţiunea Mamaia, împotriva măsurilor impuse de autorități pentru limitarea epidemiei de Covid-19.


Pe un frig de îngheaţă "promisiunile", reprezentanţii turismului constănţean s-au alăturat colegilor din toată ţara şi protestează la această oră împotriva lipsei măsurilor de sprijin ale Guvernului.


Tăierea voucherelor de vacanţă a fost bomboana pe coliva care a dus la proteste în toată ţara.


UPDATE:


„Vrem să muncim! Lăsaţi vacanţele românilor! Banii să stea în ţară!” au fost lozincile protestatarilor adunaţi în faţa Hotelului „Tomis” din Mamaia. Peste 20 de persoane, lucrători din industria ospitalieră au participat la primul miting de amploare din acest an, nemulţumiţi de situaţia actuală a turismului românesc. De mai bine de un an, restricţiile pandemiei de coronavirus au falimentat mulţi operatori din HoReCa, iar mulţi angajaţi ori au intrat în şomaj tehnic, ori şi-au dat demisia şi au plecat către alte orizonturi. Eliminarea voucherelor de vacanţă, măsură anunţată de Guvern la începutul anului, i-a scos în stradă pe reprezentanţii din turism. Ei vor să tragă un semnal că aşa nu se mai poate şi Executivul să se ţină de promisiunile legiferate. Pentru perioada următoare protestele vor continua. Protestul a fost organizat de Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa (OPMC) fiind prezenţi Nicolae Bucovală, preşedintele OPMC, Anca Nedea Pavel, director executiv OPMC, Mohammad Murad, preşedinte Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Cristian Bărhălescu, vicepreşedinte Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 Februarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Marţi, 16 Februarie 2021
Stire din Economie : Comerțul auto merge cu frâna trasă
Pagina a fost generata in 0.6954 secunde