Renault KADJAR, lansat la Constanța. Prețul pleacă de la 18.000 euro

396
1
Renault KADJAR, lansat  la Constanța. Prețul pleacă de la 18.000 euro - renaultkadjar-1435338956.jpg

Articole recomandate

Renault KADJAR a ajuns zilele trecute la Constanța. Autoturismul a fost lansat oficial în reprezentanța Dacia-Renault, impresionând încă de la prima întâlnire. Noul crossover Renault KADJAR este disponibil pentru comercializare în trei niveluri de echipare: LIFE, ZEN și INTENS, ofertele de motorizări cuprinzând un motor pe benzină și două variante pe motorină.

Fratele mai mare al lui Captur revoluționează standardele, fiind o propunere inovatoare și atrăgătoare pe piața vehiculelor crossover.

Renault KADJAR se distinge printr-un design exterior fluid și atletic, în timp ce interiorul afișează un stil sportiv, dar rafinat deopotrivă, datorită calității materialelor și a finisajelor.

Disponibil în versiuni 4x4 și 4x2, Renault KADJAR invită la escapade în natură, fiind totodată ușor de manevrat în oraș datorită dimensiunilor sale compacte (4,45 metri lungime și 1,84 metri lățime).

Prețurile pentru noul model Renault pornesc de la 18.200 euro cu TVA inclus pentru varianta LIFE și pot ajunge până la 27.750 euro pentru versiunea INTENS. Ca ofertă specială de lansare, prin programul RABLA 2015, prețul pornește de la 15.750 euro, TVA inclus.

Comentează știrea

Liviu
29 iunie 2015
Castiguri din prima luna

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Rover furat descoperit la vamă
Pagina a fost generata in 0.2947 secunde