Răsturnare de situație în „războiul” dintre Mihai Fercală și Șantierul Naval Orșova

156
Răsturnare de situație în „războiul” dintre Mihai Fercală și Șantierul Naval Orșova - rasturnaredesituatieinrazboiulcu-1634138699.jpg

Articole de la același autor

Curtea de Apel Craiova a admis apelul formulat de reclamantul Mihai Fercală împotriva deciziei Tribunalului Mehedinți, în procesul intentat companiei Șantierul Naval Orșova, se arată într-un comunicat postat pe piața românească de capital. Instanța obligă pârâta să îi achite reclamantului suma de 531.210 lei, la care se adaugă dobânda legală penalizatoare acumulată în timp și 32.540 lei cheltuieli de judecată. Hotărârea instanței poate fi atacată prin recurs în termen de 30 zile de la comunicare.

Mihai Fercală, fostul președinte al Șantierului Naval Orșova, ceruse în instanță daune de 531.000 lei plus dobânda legală, începând cu data de 2 octombrie 2020 și până la efectuarea efectivă a plății, pentru revocarea din funcția de administrator al companiei.

Demersul său a venit după ce, la data de 2 octombrie 2020, acționarii Șantierul Naval Orșova au aprobat modificarea actului constitutiv și alegerea unui nou consiliu de administrație, pentru o perioadă de doi ani. Vechiul consiliu condus de Mihai Fercală fusese ales de acționari, în data de 18 aprilie 2019, pentru o perioadă de patru ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4189 secunde