Pulsul economiei

257
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1552340237.jpg

Articole de la același autor

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să-i comunice punctul de vedere oficial al Guvernului în privința celor trei spitale regionale de la Iași, Cluj și Craiova. De asemenea, a solicitat Cabinetului Dăncilă să prezinte în cel mai scurt timp o planificare clară a întregului proiect.
x x x
Ultima variantă a bugetului de stat pe 2019 prevede cheltuieli mai mari cu peste 2 miliarde lei. Ca urmare a introducerii alocațiilor copiilor, deficitul va ajunge la 2,76% din PIB, susține Ministerul Finanțelor. În schimb, Consiliul Fiscal este de părere că deficitul va depăși 3% din PIB, în acest an.
x x x
Guvernul Dăncilă și-a amânat ședința de luni, 11 martie 2019, pentru ziua de marți. Executivul ar fi trebuit să adopte o ordonanță de urgență pentru stabilirea plafoanelor bugetare, după ce legea plafonării indicilor bugetari a fost declarată neconstituțională. Pentru ca bugetul să treacă rapid prin Parlament este necesară această lege privind plafoanele.
x x x
Cotațiile barilului de petrol sunt în creștere. Pe data de 11 martie 2019, la ora 14,10 pe contractele futures, bursa din Londra a afișat o cotație de 66,28" dolari pe baril, cu 0,54 dolari, respectiv 0,82% mai mare decât la începutul zilei de tranzacționare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Martie 2019
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.3612 secunde