Pulsul economiei

234
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1544974410.jpg

Articole de la același autor

În primele zece luni din 2018, volumul lucrărilor de construcții, ca serie brută, a scăzut cu 4,1%, comparativ cu perioada similară a anului precedent. Lucrările de construcții noi s-au redus cu 8,0%. Creșteri au fost la lucrările de reparații capitale (+5,4%) și la lucrările de întreținere și reparații curente (+4,5%). Pe obiecte de construcții, volumul lucrărilor de construcții a scăzut la clădirile rezidențiale cu 28,0%. Creșteri au fost la construcțiile inginerești (+7,9%) și la clădirile nerezidențiale (+ 0,1%).

x x x

Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), serie brută, a înregistrat o creștere cu 9,3%, în primele zece luni din 2018, comparativ cu perioada similară a anului precedent. Evoluția s-a datorat creșterii activităților de intermediere (+16,1%), comerțului cu produse agricole brute și animale vii (+14,0%), comerțului cu alte produse (+12,5%), comerțului cu bunuri de consum, altele decât cele alimentare (+10,2%).

x x x

În primele zece luni din 2018, comparativ cu perioada similară a anului precedent, cifra de afaceri din serviciile prestate în principal întreprinderilor, serie brută, a crescut pe ansamblu cu 9,6%. Evoluția s-a datorat creșterilor înregistrate la alte servicii furnizate în principal întreprinderilor (+13,0%), activitățile de servicii informatice și în

tehnologia informației (+11,7%), activitățile de producție cinematografică, video, programe de televiziune; difuzare și transmitere de programe (+8,6%), activitățile de comunicații (+6,8%) și la activitățile de transporturi (+6,5%).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1024 secunde