Proprietarii de domenii ".ro" vor plăti o taxă anuală de reînnoire

91
Proprietarii de domenii

Articole recomandate

Proprietarii de domenii ".ro" vor plăti o taxă de înregistrare și una anuală de reînnoire, al căror cuantum va fi stabilit prin ordin al ministrului pentru Societatea Informațională, la propunerea Registrului național RoTLD din ICI București, care gestionează cele 700.000 de pagini web din România.


"Taxa anuală de înregistrare și reînnoire al unui nume de domeniu «.ro» se stabilește, la propunerea Registrului, prin ordin al ministrului pentru Societatea Informațională. Data de la care se va percepe această taxă pentru numele de domenii nou înregistrate este data publicării în Monitorul Oficial a ordinului. Pentru numele de domenii existente înregistratorii au obligația reînnoirii acestora în termen de maxim 3 luni de la data publicării ordinului în Monitorul Oficial. Pentru numele de domenii înregistrate în ultimele 24 de luni, reînnoirea se face în momentul în care dreptul de folosință a numelui de domeniu este egal cu 24 luni", se arată într-un proiect de hotărâre de guvern privind înregistrarea domeniilor ".ro", publicat de Ministerul pentru Societatea Informațională.


În prezent, costul pentru un domeniu ".ro" este 51,26 dolari, plus TVA, conform datelor disponibile pe http://www.rotld.ro/, scrie mediafax.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3422 secunde