Proiect pentru încurajarea studenților și doctoranzilor să intre în lumea afacerilor

232
Proiect pentru încurajarea studenților și doctoranzilor să intre în lumea afacerilor - proiectpentruincurajareastudenti-1641745072.jpg

Articole de la același autor

În perioada ianuarie 2022 – decembrie 2023, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrație (SNSPA), derulează proiectul Kickstart Student, cofinanțat din fonduri europene. Obiectivul său îl reprezintă încurajarea antreprenoriatului și a ocupării în rândul studenților, prin susținerea înființării de întreprinderi în sectoare economice cu potențial competitiv.

Grupul țintă cuprinde 350 de persoane din rândul studenților și doctoranzilor cu domiciliul în regiunile mai puțin dezvoltate ale României, respectiv Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest si Centru, cât și în regiunea mai dezvoltată București-Ilfov.

În cadrul proiectului vor fi organizate cursuri de formare profesională, stagii de practică și mentorat, iar 26 de persoane vor participa la un concurs de idei de afaceri, pentru obținerea unei finanțări cuprinse între 40.000 euro și 60.000 euro. Valoarea totală a proiectului este de 9.681.623,31 lei, din care 9.661.301 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5393 secunde