Producători români din sectorul informatic, prezenți la târgul IT din Dubai

177
Producători români din sectorul informatic, prezenți la târgul IT din Dubai - producatoriromanidinsectorulinfo-1570998059.jpg

Articole de la același autor

11 companii românești de IT&C și-au expus produsele la GITEX Technology Week Dubai, cea mai importantă manifestare expozițională din Orientul Mijlociu din acest domeniu. Evenimentul a avut loc, în perioada 6 - 10 octombrie. Sub brandul de ramură RomanialT, firmele au prezentat, în cadrul pavilionului național, servicii și soluții software competitive, precum: cyber security, Internet of Things, networking, monitorizare flote și altele. 


Evenimentul expozițional le-a oferit firmelor românești oportunitatea introducerii noilor tehnologii IT&C furnizate de industria autohtonă de profil într-o zonă aflată într-o puternică ascensiune, cu resurse financiare deosebite, care coagulează investitori și furnizori din toată lumea. 


GITEX Technology Week Dubai este cel mai important târg de specialitate din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia de Sud, și al treilea cel mai mare târg IT din lume. La fiecare ediție, expun peste 3.500 de companii din aproximativ 50 de țări, fiind vizitat de peste 140.000 de specialiști din aproximativ 150 de țări. 


Expozanții au prezentat produse inovative și soluții digitale, de printare 3D, softuri specializate pe diverse domenii, soluții de telefonie mobilă 5G/4G/LTE, monitorizare flote, inovații virtuale, tehnologii multi-screen, soluții de dezvoltare a infrastructurii rețelelor, comunicații prin satelit, tehnologii fără fir etc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4225 secunde