Primul ministru Ludovic Orban, pe șantierele a două mari investiții din județul Constanța

618
Primul ministru Ludovic Orban, pe șantierele a două mari investiții din județul Constanța - orbanlaconstanta-1600324747.jpg

Articole de la același autor

Premierul Ludovic Orban participă, în cursul zilei de astăzi la două evenimente majore din județul Constanța. Astfel, la ora 9,30 va fi prezent la debutul lucrărilor la conducta submarină din cadrul proiectului de dezvoltare gaze naturale Midia – MGD, dezvoltat de compania Black Sea Oil and Gas, parte a grupului Carlyle Energy. Investiția în proiectul de dezvoltare gaze naturale Midia („Proiectul MGD”) are o valoare totală de 400 milioane dolari.

Apoi, la ora 13.00, primul ministru va lua parte la inaugurarea terminalului de cereale al companiei Comvex din portul Constanța, un obiectiv cu capacitatea de depozitare de 200.000 de tone.

Lucrările de construcție au debutat la începutul lunii mai 2017,

Investiția de 56 milioane de euro (inclusiv TVA) fiind finanțată de un consorțiu de bănci format din Raiffeisen Bank și EximBank.

Noul terminalul va putea încărca nave cu capacitate totală de până la 120.000 tdw, astfel că va lega portul Constanța cu cele mai importante piețe de export pentru cereale din Asia și SUA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4516 secunde