Prima de Paști la "Oil Terminal" = 1.100 lei

987
4
Prima de Paști la
N-a fost păcăleală! Începând cu data de 1 aprilie 2012, salariile lucrătorilor companiei "Oil Terminal" au fost majorate cu 3,4 %. Măsura a fost luată în baza protocolului dintre administrație și Sindicatul Oil Terminal. Totodată s-a revenit la programul de lucru de cinci zile pe săptămână, respectiv șapte zile pe săptămână pentru serviciul în ture.
Respectându-se prevederile contractului colectiv de muncă, s-a luat hotărârea acordării primei de Paști, în valoare de 1.100 lei, în ciuda faptului că societatea înregistrează pierderi, a declarat directorul general Silviu Wagner.

Comentează știrea

petrolist
2 aprilie 2012
Mincinosul

scadeti 33% din prima si vedeti valoarea ei nemai vorbind de faptul ca este minimul premei prevazute in CCM

petrolist
2 aprilie 2012
Mincinosul

pierderile se fac datorita menegerului WIS care nu vrea sa ia masurile propuse de sindicat inca de la inceputul anului si a marit salariile prietenilor din sindicatul nou ,iar cu tertii a cheltuit pt lucrari care inca nu sau efectuat!!!

alt petrolist
6 aprilie 2012
hot

de unde aflati voi stirile astea de tot rasul.verificati si apoi postati.si de craciun a-ti spus ca primim prema si ne-a dat ciuciu.m-ati facut sa ma imprumut de bani cu gandul ca am de unde sa-i restitui si am ramas dator.daca si anul asta mai raman dator , tu asta care scrii nu mai prostii iti i-au pixul cu , care scrii si ti-l bag ...undeva .ai grija ce scrii

Petrolistul
10 aprilie 2012
Pentru ziaristi

Acest articol este dovada clara a starii mentale a acestui individ pe nume Wagner. In legatura cu prima de Paste ne-a transmis ca sa ne-o dati voi ziaristii ca el nu a declarat asa ceva. Asa ca voi de la ziar: aveti bani sa ne dati prima? Bine ca l-au dat jos. Mincinos si priceput la nimic= wagner

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5166 secunde