Prețurile medii ale produselor agricole valabile în anul fiscal 2020

225
Prețurile medii ale produselor agricole valabile în anul fiscal 2020 - preturilemediialeproduseloragric-1582136221.jpg

Articole de la același autor

Au fost publicate, pentru fiecare județ, prețurile medii ale produselor agricole, valabile în anul 2020, pentru stabilirea venitului anual din cedarea folosinței bunurilor în situația în care arenda se exprimă în natură. Informațiile sunt prezentate pe site-ul a DGRFP Galați, la adresa: https://static.anaf.ro/static/10/Galati/p_mediu_prod_agr.htm.

Prețurile medii ale produselor agricole au fost stabilite prin hotărâri ale consiliilor județene, ca urmare a propunerilor direcțiilor teritoriale de specialitate ale Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Impozitul pe veniturile din arendă se calculează prin reținere la sursă de către plătitorii de venit la momentul plății venitului, prin aplicarea cotei de 10% asupra venitului net, calculat prin deducerea din venitul brut a unei cote de cheltuieli de 40% aplicate asupra venitului brut. Impozitul este final și se plătește la bugetul de stat până la data de 25 inclusiv a lunii următoare celei în care a fost reținut. Baza legală este Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Veste bună pentru administrațiile locale
Pagina a fost generata in 2.8831 secunde