Prețul GPL-ului, cel mai ieftin carburant, a crescut masiv

1008
Prețul GPL-ului, cel mai ieftin carburant, a crescut masiv - gpl-1330334722.jpg
După scumpirile masive de săptămâna trecută la benzină și motorină, GPL-ul nu putea să rămână neatins de scumpiri. Ba dimpotrivă. Dacă ne uităm la cifre, carburantul pe care mulți proprietari de autoturisme îl alegeau ca alternativă pentru motorină sau benzină s-a scumpit cel mai mult și cel mai des în luna februarie.

Lukoil a modificat prețul GPL-ului de trei ori în prima jumătate a lunii februarie. De la 3,01 lei/litru, prețul a fost majorat la 3,12 la începutul acestei luni, iar în urmă cu doar câteva zile Lukoil a aplicat încă o creștere. Astfel, un litru de GPL a ajuns să coste 3,18 lei. Astăzi, Lukoil a scumpit din nou GPL-ul și l-a adus la 3,23 de lei pe litru, scrie Capital.ro.

La începutul săptămânii trecute aplicaseră o scumpire de 3 bani pe litru la sortimentele de benzină, apoi au mai adăugat 10 bani la cel mai ieftin sortiment de benzină. Este vorba tot despre rușii de la Lukoil, care au urmat lanțului de scumpiri de la Petrom și Rompetrol și au scumpit benzina de două ori într-o săptămână.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5548 secunde