Porturile Karachi (Pakistan) și Constanța vor încheia un protocol de colaborare

323

Articole de la același autor

Mihai Daraban – președintele Camerei de Comerț și Industrie a României și al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Ion Dănuț Jugănaru - directorul general al CCINA au primit, recent, vizita ambasadorului Republicii Islamice Pakistan în România, Zafar Iqbal.

În deschiderea întâlnirii, Mihai Daraban a prezentat activitatea economică a județului Constanța, în special a portului Constanța, avantajele oferite de acesta și de Canalul Dunăre - Marea Neagră în transportul de mărfuri spre și dinspre țările riverane Dunării.


În cadrul întâlnirii s-a discutat despre intenția autorităților din Pakistan de a stabili o colaborare strânsă între porturile Karachi și Constanta. În prezent se fac demersuri în vederea semnării unui protocol de colaborare între cele două porturi.

S-a discutat, de asemenea, despre principalele domenii de activitate în care activează companiile constănțene, dar și despre oportunitățile de a investi în județul nostru. În momentul de față, patru firme cu capital pakistanez sunt înmatriculate în județul Constanța. Există, de asemenea, posibilitatea aducerii forței de muncă din Pakistan, pentru diverse sectoare de activitate.

Referindu-se la posibilitatea dezvoltării relațiilor economice și comerciale ale firmelor constănțene cu cele din Pakistan, ambasadorul a afirmat că rolul Camerei de Comerț Constanța este deosebit de important, în special pentru companiile străine care doresc să-și găsească parteneri de afaceri în județ. S-a discutat despre o posibilă delegație de oameni de afaceri din Pakistan care ar urma să vină la Constanța, imediat ce situația o va permite.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4793 secunde