Portul Constanța a reluat activitatea de încărcare - decărcare a navelor

270
Portul Constanța a reluat activitatea de încărcare - decărcare a navelor - portulconstanta-1483977873.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, companiile din portul Constanța, în frunte cu Administrația portuară, au muncit din greu la deszăpezirea căilor de acces, platformelor și cheiurilor. Ieri, docherii și mecanizatorii și-au început ziua de muncă la lopată și pe utilajele de deszăpezire. Apoi, au trecut la curățirea de zăpadă și gheață a macaralelor și a celorlalte instalații, la verificarea sistemelor electrice și mecanice.

După operațiunile pregătitoare, vremea fiind calmă, s-a putut relua încărcarea - descărcarea navelor acostate în dane. Acestea fuseseră întrerupte din cauza vântului puternic, ninsorii abundente și vizibilității foarte reduse, din ultimile trei zile.

Din păcate, portul Constanța este izolat de țară. TIR-urile și trenurile de marfă nu circulă spre port, din cauza stării drumurilor și rețelei de cale ferată. CFR Infrastructură nu s-a obosit să curețe de zăpadă nici măcar liniile din port.

Ieri, în danele operative se aflau treizeci și trei de nave, din care: treisprezece nave operau cereale, o navă - fier vechi, trei nave - șrot, o navă - hidrocarburi, șase nave - produse metalice, trei nave - produse chimice și îngrășăminte, două nave - produse siderurgice, o navă - containere și două nave - material lemnos.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3479 secunde