Platforma Business Romania, pentru oameni de afaceri și companii

252
Platforma Business Romania, pentru oameni  de afaceri și companii - platforma-1535647452.jpg

Articole recomandate

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a lansat, ieri, platforma online Business Romania, unde oamenii de afaceri și companiile se pot înscrie și pot interacționa, pentru a face schimb de informații și a crea parteneriate, a declarat, ieri, Paula Pîrvănescu, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA).

Ea a participat la deschiderea International Business Forum, care are loc, în perioada 30-31 august, la Palatul Parlamentului.

"Cu toții ne-am dorit această platformă, cu toții ne-am dorit o debirocratizare, cu toții ne dorim să reușim să ne atingem cifrele visate și să nu mai depindeți de autoritățile publice", a spus oficialul ministerial.

Pîrvănescu a invitat oamenii de afaceri să se înscrie pe platformă și să-și construiască un profil, pentru a putea interacționa cu celelalte companii și cu autoritățile.

"Platforma Business Romania este o muncă de echipă între noi, reprezentanții statului, și oamenii de afaceri români. Vă rugăm să luați parte la construirea ei, pentru că această platformă va fi un portal de prezentare a tuturor agenților economici, a tuturor instituțiilor centrale și locale care doresc să-și promoveze proiectele de țară, locale și regionale. Facem o cartografiere investițională a întregii Românii, pe toate planurile", a spus secretarul de stat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 August 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 1.1487 secunde