Planul Național de Redresare și Reziliență va fi depus oficial pe 31 mai

129
Planul Național de Redresare și Reziliență va fi depus oficial pe 31 mai - planulnationalderedresaresirezil-1621950868.jpg

Articole de la același autor

Răspunzând criticilor PSD, Cristian Ghinea – ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a explicat că, la această oră, Planul Național de Redresare și Reziliență se rezumă la documente de lucru, pe capitole, aflate în diverse stadii de lucru cu Comisia Europeană. „Suntem în faza de lucru de dinaintea finalizării. Așa cum am explicat deja în mai multe comunicate de presă, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene dezvoltă componentele împreună cu ministerele de linie. Avem discuții cu Comisia Europeană, primim comentarii, lămurim ce e de lămurit, negociem ce e de negociat și revenim cu o nouă iterație.

Tot acest proces are ca scop ca la momentul trimiterii oficiale să avem un document matur. Niciun alt stat membru al UE nu a publicat documente de lucru. Componentele extinse și anexele tehnice vor fi finalizate în cursul acestei săptămâni. Cele mai multe state UE care au depus deja planul lor au ales să nu publice variantele extinse ale componentelor nici măcar după depunerea oficială. Au publicat doar sinteze”, a declarat Cristian Ghinea.

Documentul urmează a fi depus, oficial, la Comisia Europeană pe data de 31 mai 2021. Apoi, va urma etapa finală de evaluare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5735 secunde