Plângere penală împotriva ministrului culturii, Puiu Hașotti

291
Plângere penală împotriva ministrului culturii, Puiu Hașotti - puiuhasotti-1349429335.jpg

Articole de la același autor

Sindicatul Liber RomâniaFilm a anunțat printr-un comunicat de presă că a făcut plângere penală împotriva ministrului culturii, Puiu Hașotti.

"Plângerea penală a fost înregistrată ieri, 4 octombrie, cu numărul 17366/2012. Sindicatul Liber RomâniaFilm îl acuză pe ministrul culturii de comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice și abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.

Sindicatul Liber RomâniaFilm este în a patra zi de pichetare în fata Ministerului Culturii (Bulevardul Unirii nr. 22, sector 3, București).

Acțiunea durează de la ora 10.00 la ora 12.00. La pichet participă circa 150 de persoane. Sindicatul Liber RomâniaFilm este în conflict deschis cu Ministerul Culturii. Acțiunea de pichetare va dura până la soluționarea revendicărilor.

Sindicaliștii susțin actuala conducere a RADEF RomâniaFilm și se opun intereselor ministrului culturii, care intenționează să aducă la conducerea consiliului de administrație, pe Maxim Meca (fost director al RADEF, de activitatea căruia se leagă cea mai rea perioadă din RADEF).

Sindicaliștii cer menținerea salariului și păstrarea locurilor de muncă. Una din principalele revendicări ale sindicaliștilor este aceea de stopare a procedurilor de trecere a unor cinematografe la autoritățile locale" - se arată în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5686 secunde