Pescarii constănțeni au federație. Află ce își propune aceasta

510
1
În urmă cu câteva zile a avut loc ședința adunării generale a tinerei Federații a Organizațiilor de Pescari de la Marea Neagră (FOPMN), federație ce reunește pentru prima dată toți pescarii profesioniști care își desfășoară activitatea în această zonă.
Potrivit președintelui FOPMN, Laurențiu Mirea, federația urmărește mai multe obiective. În primul rând, se dorește participarea activă pe plan internațional, național și local la dialog social. Membrii federației spun că vor să-și pună în valoare experiența și toate informațiile acumulate în elaborarea deciziilor și actelor normative ce țin de această activitate. Reprezentanții acesteia vor să conlucreze cu organele administrației publice și alte organisme în reglementarea impozitelor, taxelor, tarifelor, prețurilor produselor și altor asemenea activități din domeniu.
De asemenea, Federația Organizațiilor de Pescari de la Marea Neagră își propune să facă parte din Comitetul Consultativ al MADR pe probleme de pescuit, dar și să lupte pentru combaterea tendințelor de monopol și a concurenței neloiale, dar și a pescuitului ilegal.
La această oră în federație sunt înscrise patru asociații cu un efectiv de 183 de persoane și 12 SRL-uri cu un efectiv de 75 de persoane, potrivit președintelui Laurențiu Mirea.

Comentează știrea

Laurentiu
14 februarie 2012
Mirea?

Laurentiu Mirea :) asta da Gluma de pescari si vinatori! Ce ar putea face agariciul ala pentru voi?Chiar asa timpiti sinteti sau pescuiti doar la copca?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Iulie 2011
Stire din Fun : Și atunci a început cearta…
Pagina a fost generata in 0.1822 secunde