Până când poate fi solicitat ajutorul de stat pentru motorina utilizată în agricultură

330
Până când poate fi solicitat ajutorul de stat pentru motorina utilizată în agricultură - ajutormotorina1012-1576012226.jpg

Articole de la același autor

Până pe data de 31 decembrie 2019, inclusiv, se depun cererile de acord pentru finanțare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, pentru anul 2020. Cererile și documentele însoțitoare se depun la centrele județene ale APIA. Acordul prealabil pentru finanțare prin rambursare se emite în termen de cel mult 20 de zile lucrătoare de la data depunerii cererii. 


Beneficiarii sunt: 
- producătorii agricoli, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale, grupurile de producători recunoscute sau organizații de producători recunoscute; 
- organizațiile de îmbunătățiri funciare și federațiile acestora; 
- organismele, organizațiile de testare a soiurilor, de cercetare, respectiv universitățile, institutele și stațiunile de cercetare-dezvoltare din domeniul agricol. 


Persoanele fizice pot fi acceptate ca potențiali beneficiari, dacă în termen de 60 de zile lucrătoare de la data primirii notificării privind acordul prealabil, dar nu mai târziu de data depunerii primei cereri trimestriale, se autorizează ca persoană fizică autorizată sau întreprindere individuală, conform OUG nr. 44/2008, cu modificările și completările ulterioare. (I.T.C.)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5079 secunde