Ovidiu Cupșa: "Familia CERONAV a avut un an greu în care s-a muncit mult"

843
Ovidiu Cupșa:

Articole de la același autor

Reprezentanții Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV au organizat întâlnirea de sfârșit de an, vineri, la Baza Nautică – CERONAV.


"Vreau să mulțumesc colegilor și sindicatului care au organizat această întâlnire pentru că putem face un bilanț al acestui an. Familia Ceronav a avut un an greu în care s-a muncit mult. Noi ne supunem legii salarizării, oamenii au muncit și în zile în care nu era program de lucru. În acest an s-au revizuit toate cursurile, s-au introdus și cursuri noi. Dar începând de la 1 ianuarie vom veni cu toate cursurile revizuite. Suntem instituția cu cea mai mare ofertă de cursuri la nivel european, peste 200 de cursuri. Este un loc onorant și important pentru România pentru că arătăm că este un partener de top. O a doua activitate importantă este cea de investiții, furnizarea unor servicii se înaltă calitate și menținerea în top. Pentru că, trebuie să spun, noi avem buget deja. Lista de investiții pentru anul viitor este de 75 de milioane, noi ne-am făcut deja bugetul", a declarat directorul general al CERONAV, Ovidiu Cupșa.


Printre altele, el a vorbit și de investițiile ce urmează să fie realizate anul viitor. Astfel, a precizat că este vorba despre un campus de 10 milioane de euro ce va fi amplasat pe lângă Baza Nautică, un campus pentru cursanți și, în mod special, pentru cei străini, un campus care va crește calitatea și siguranța cursanților. De asemenea, la Galați urmează să se termine poligonul iar la Constanța se va construi un acvatoriu portuar. În plus, se vor achiziționa noi simulatoare. 


La finalul întâlnirii, angajații Ceronav și invitații lor au ascultat melodii interpretate de colindători și au ciocnit un pahar de șampanie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5651 secunde