Ovidiu Cupșa a pus-o de-o colaborare cu americanii

5335
3
Ovidiu Cupșa a pus-o de-o colaborare  cu americanii - ovidiucupsa1-1477588579.jpg

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a încheiat un acord de colaborare cu Survival Systems Limited (SSL), care face parte din cel mai mare consorțiu de training de pe continentul american, se arată într-un comunicat de presă.

Survival Systems Limited (SSL) este o companie înființată în anul 1982, care furnizează, la standarde înalte, tehnologii de training unice și inovatoare. De asemenea, stabilește standarde internaționale pentru formarea în domeniul siguranței și este axată în principal pe industria militară și offshore.

SSL este proiectantul, producătorul și furnizorul internațional al cursurilor de urgență Egress - The Modular Egress Training Simulator (METS), fiind liderul mondial în tehnologia de simulare subacvatică Egress și a programelor asociate de supraviețuire și siguranță. Compania deține o activitate semnificativă de cercetare, dezvoltare și tehnologie de simulare inovatoare.

"Colaborarea dintre CERONAV și SSL poate deveni pentru noi cheia intrării pe o nouă piață, inaccesibilă până acum. Prin dezvoltarea acestui nou cadru legal, CERONAV creează o relație de colaborare pe termen lung și are posibilitatea de a-și consolida și extinde poziția pe piața furnizorilor de training, la cele mai înalte standarde", a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, directorul general al CERONAV.

Comentează știrea

lamoine
28 octombrie 2016
Au nevoie de sprijin financiar?

oferă o gamă largă de opțiuni personale sau ipotecare, care satisface nevoile dvs. nu ne financement.N'hésitez contactati pentru mai multe informații

Mishu
28 octombrie 2016
Ce sa-i ceri lu' Titza... !?!

Ajunge Titza cu parvenitul asta...! Mai zi-ne si de Mihalcioiu... Si ce expresie: "a pus-o"... Un adevarat "ziarist" pupincurist !

Nicu
7 noiembrie 2016
oferta lucru acasa

S-a lansat deja Proiect B! Numai cand vrei sa castigi bani: Proiect B! Numai cand vrei castiguri sigure: Proiect B! Proiect B: siguranta si stabilitate! Proiect B: siguranta si seriozitate! Cere detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3595 secunde