Oportunități noi de investiții pe piața românească de capital

159
Oportunități noi de investiții pe piața românească de capital - oportunitatinoideinvestitiipepia-1569964733.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începe tranzacționarea primelor obligațiuni corporative emise de dezvoltatorul de software eLearning Ascendia (ASC), în cadrul sistemului alternativ de tranzacționare administrat de Bursa de Valori București. Emisiunea cuprinde 30.000 de obligațiuni, negarantate, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 de lei, o scadență de trei ani, în valoare totală de 3 milioane lei. Obligațiunile au o dobândă fixă, de 10% pe an, plătibilă semestrial. Obligațiunile au fost cumpărate de 35 de investitori, dintre care un investitor persoană juridică și 34 de investitori persoane fizice. 


Finanțarea atrasă va fi utilizată pentru accelerarea activității comerciale, în principal prin creșterea capacității de vânzări și marketing pentru trei linii de afaceri importante: 


- Corporate eLearning - platforma de Enterprise Learning Management System - Coffee LMS - pentru companii mari și medii, precum și serviciile de realizare cursuri elearning; 


- Livresq.com - platformă digitală ce va permite tuturor creatorilor de conținut din domeniul educațional, de la edituri la profesori, să creeze conținut digital interactiv într-un mod facil. Platforma va fi lansată în
varianta sa comercială în al doilea semestrul al anului curent; 


- Timlogo.ro - cea mai mare platformă de logopedie din România, platformă lansată în semestrul II din 2018. 
Compania a fost înființată, în 2007, de către Cosmin Mălureanu, activitatea fiind axată pe dezvoltarea de software, cu preponderență software educațional. Anul 2016 a fost un pas important în evoluția Ascendia, compania fiind admisă la tranzacționare la Bursa de Valori București, pe piața AeRO, după ce anterior a atras finanțare de 1,2 milioane lei printr-un plasament privat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4532 secunde