OMV Petrom externalizează unele operațiuni și servicii

260
OMV Petrom externalizează unele operațiuni și servicii - omvpetrom-1600010727.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care OMV Petrom SA externalizează către J. Christof E&P Services SRL și Christof Private Firefighting Services SRL unele operațiuni și servicii generale de suprafață, conexe activităților de extracție și producție a petrolului și gazelor naturale, împreună cu activele și angajații care le deservesc.

În urma derulării unei proceduri de achiziție publică, consorțiul format din J. Christof E&P Services și Christof Private Firefighting Services a fost desemnat drept ofertantul cel mai bine clasat pentru lotul A (zona de producție Oltenia) și lotul B (zona de producție Muntenia Vest și zona de producție Moesia), urmând să semneze cu OMV un acord-cadru pentru furnizarea de servicii de suprafață și transport, servicii de operare și mentenanță minoră, servicii de pompieri și salvare, servicii de operare în teren, servicii de operare în facilități, servicii de operare în facilități de tratare. Procedura presupune vânzarea unor bunuri mobile, închirierea unor bunuri imobile, precum și transferul unor salariați către consorțiu.

La sfârșitul duratei contractului (opt ani de la data semnării de către OMV Petrom și consorțiu), unele active vor fi returnate către OMV Petrom. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 Mai 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.3657 secunde