Oaspeți turci, pe litoralul românesc și în Delta Dunării

108
Oaspeți turci, pe litoralul românesc și în Delta Dunării - litoral-1375278731.jpg

Articole recomandate

În vederea promovării destinațiilor litoral și Delta Dunării către piața turcă, Asociația Litoral - Delta Dunării va organiza în perioada 30 august - 4 septembrie 2013, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism și Turkish Airlines, o vizită de informare pentru aproximativ 20 de reprezentanți ai agențiilor de turism și reprezentanți mass-media din Turcia. 

Președintele Asociației, Corina Martin, a declarat că principalul scop al acestei acțiuni este promovarea destinațiilor turistice dobrogene pe piețele externe. "Pe măsură ce dezvoltăm produsele turistice litoralul românesc și Delta Dunării, în sensul îmbunătățirii serviciilor turistice, organizării de evenimente de mare atracție, îmbunătățirii accesibilității și infrastructurii - ne interesează să promovăm oferta noastră și destinația pe piețele externe cele mai apropiate, pe care le considerăm adecvate pentru atragerea de turiști. Strategia noastră include în acest moment Turcia, țările arabe și Rusia, dar și o serie de piețe europene - Germania, Austria, Italia, Polonia, etc. România trebuie să accentueze eforturile de promovare pe piețele externe, pentru a atrage cât mai mulți turiști străini, astfel încât turismul românesc să nu mai fie dependent de circulația turistică internă", a declarat Corina Martin. 

Pe parcursul celor cinci zile, touroperatorii și jurnaliștii din Turcia vor vizita unități de cazare, agrement și alimentație publică de pe litoral și din Delta Dunării, precum și obiective turistice din aceste două destinații. În plus, infotripul este corelat cu Târgul de Turism "Bursa Litoral - Delta Dunării", evenimentul de contractare a bazei de cazare de pe litoral și din Delta Dunării, pentru a da ocazia reprezentanților agențiilor de turism din România și ai structurilor de cazare participante să interacționeze cu reprezentanții agențiilor de turism din Turcia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.533 secunde